Winter op Ibiza - Het weer

Herfst
Het klimaat Ibiza in september,oktober en november is aangenaam warm met temperaturen van 27 graden in september tot rond de 20 graden in november. Alleen de maand november is wat natter. Gemiddeld valt er op 10 dagen in deze maand een bui. In september en oktober regent het gemiddeld 6 dagen per maand. Dat is meestal niet de hele dag, maar vaak alleen een bui. De zon schijnt maar nog steeds gemiddeld 7 á 8 uur per dag. Hiermee zijn de maanden september, oktober en november ideaal voor een actieve herfstvakantie bijvoorbeeld om te golfen, paardrijden of sightseeing op Ibiza. Als u de hoge temperaturen in de zomermaanden juli en augustus wilt vermijden dan zijn de maanden september en oktober perfect om een vakantie Ibiza te boeken. Het weer Ibiza kan bestempeld worden als zeer aangenaam het hele jaar door.


Winter

De wintermaanden op Ibiza zijn relatief fris en de temperaturen zijn vergelijkbaar met het vroege voorjaar in Nederland. Dag temperaturen gemiddeld tussen de 13 en 16 graden in de maanden december, januari en februari. De nacht temperaturen variëren in januari, februari en december tussen de 7 en 9 graden. De zon schijnt gemiddeld 5 uur per dag in deze wintermaanden op Ibiza. Ideaal weer om te overwinteren. De meeste regen valt in december met gemiddeld 9 regendagen, januari en februari hebben gemiddeld 6 regendagen. Het klimaat op Ibiza tijdens de wintermaanden is ideaal om te genieten van prachtige winterzon vakantie.

 

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.