Kerst en Nieuwjaar

Kerst 
Spanjaarden vieren maar een dag kerst. Dit mag de pret niet drukken, het is dan namelijk wel heerlijk 16 graden! Bovendien vieren Spanjaarden op 6 januari ook Drie Koningen, waarbij kanootjes gegeven worden.
Bij kerst hoort een kerstdiner, en daarvoor kun je terecht bij verschillende restaurantjes. La Imprenta is hier een voorbeeld van. Hier wordt heerlijk eten geserveerd op eerste kerstdag voor ongeveer 45 euro. 

Oud en nieuw
Waar kun je beter je nieuwe jaar inluiden dan op Ibiza?

Oudjaarsdag

Geopende restaurants hebben vaak een programma vanaf 21 uur, waar je met een all-in prijs van kunt genieten. Je krijgt dan een menu inclusief drank tot na middernacht!

~ Woonwinkel Sluiz heeft een geweldige traditie. Naast de ongelooflijke mooie en zeer aparte gadgets en allerhande woonaccessoires, van glaswerk tot meubels, organiseert Sluiz bijv. een Kerst Food Factory en is er op oudjaarsdag, 31 december, voor iedereen een oliebollen- en bubbels Party. 

~ Voor een feestje kun je ook terecht bij club Pacha!

Verder is het traditie druiven te eten om 00.00!

Nieuwjaarsdag
Begin het nieuwe jaar met een nieuwjaarsduik! Het is dan rond de 18 graden, en met een oliebolletje en een glaasje cava is het helemaal niet zo verkeerd…

 

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.