Longterm

Ibiza

Dit schitterende appartement is alleen te huur voor de lange termijn. Het heeft een mooie woonkamer met super uitzicht over de baai van Santa Eularia.

Personen: 2
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1

Deze luxe en ruime villa is gelegen in Ses Paises. Ses Paises is een dorpje in de buurt van Cala Bassa, een van de meest geliefde stranden van Ibiza.

Personen: 11
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4

Gelegen in Marina Botafoch, het appartement heeft een mooie woonkamer met een open keuken. De woonkamer grenst aan een terras met privé tuin en zwembad.

Personen: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Mooi privé huis, volledig onafhankelijk en met privé zwembad, woonkamer en aparte keuken in het hoofdhuis. Apart gastenhuis met woon / slaapkamer met een slaapbank en een badkamer.

Personen: 10
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Dit appartement ligt midden in de haven van Marina Botafoch en heeft een waanzinnig mooi groot zwembad. Het complex beschikt over een gym, parking, beveiliging en sauna.

Personen: 6
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Dit mooie appartement in Ibiza-stad is het hele jaar beschikbaar. Het appartement is in de winter van 2017 gerenoveerd en is gloednieuw van binnen.

Personen: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.