San José

Sant Josep ligt ten zuiden van het eiland en is de grootste gemeente van Ibiza. Gemeente is in tweeën verdeelt, aan de oost kant Platja d’en Bossa (met de gemeente Eivissa) en ten westen, de baai van Sant Antoni. Naast de stad die zijn naam van de gemeente heeft, integreert het de parochies Sant Jordi, Sant Agustí en es Cubells, alle pittoreske dorpjes met prachtige kerken en een vredige sfeer.

De gemeente heeft ongeveer 80 kilometer van de kust, die, naast belangrijke toeristische centra, de thuisbasis van enkele van de mooiste baaien van de kust pitiuso, es Cavallet, Ses Salines, Cala Jondal, Cala d’Hort, Cala Carbó, Cala Vedella, Cala Tarida o Platges de Comte ook verborgen vissers baaien, como Porroig, es Xarco, sa Caleta, Cala Llentrisca o Cala Corral.

De kust is ook bezaaid met mooie rotsen en eilandjes, zoals Es Vedrà, is Vedranell, sa Conillera, S’Esparta, s’Illa des Bosc of Bledes landen, die de horizon van het land regeren. Het landschap is erg mooi, vooral in de twee beschermde natuurgebieden, de natuurparken van Ses Salines en het natuurreservaat d’es Vedrà, is Vedranell en de eilandjes van Poniente waarin de natuur in zijn puurste staat wordt gehouden.

De stad biedt zeer aantrekkelijke routes, en heeft een aantal indrukwekkende piratentorens, zoals de Pirate in Cala d’Hort, het d’en Rovira in Platges de Comte des Carregador.

De hoogste berg van het eiland, sa Talaia, 475 meter hoog, bevindt zich in het centrum van de gemeente en vanaf daar heeft u een van de beste uitzichten op het eiland zien.

Sant Josep heeft ook belangrijke archeologische plekken, zoals de Fenicische stad sa Caleta (7e eeuw v. Chr.), deze staat op de Werelderfgoedlijst staat en werd gesticht door de eerste beschavingen van het eiland, of de Punisch-Romeinse nederzetting Ses Landen van Cala d’Hort.

 

Appartement beschikbaar voor de winter.

Personen: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Prijs: € 1150*

Dit kleine, gezellige, privé en persoonlijke resort is het hele jaar door geopend. Een groot zwembad, een peuterbad voor de kinderen en de romantische palmtuin staan ter beschikking, net als de eigen parkeerplaats.

Personen: 10
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: € …

Mooi en gezellig huis met een prachtig uitzicht op zee, gelegen op 1,5 km van het strand van Cala Vadella en op 7 km van de stad San Jose.

Personen: 8
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Vanaf € 1484 p.w.

Dit traditionele Ibiza-huis, gerestaureerd, is op een van de mooiste plekken op het eiland geweest.

Personen: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Vanaf € 1649 p.w.

Dit traditionele huis, staat op een van de mooiste plekken op het eiland. Met uitzicht op Es Vedra en de stranden van Port Roig,

Personen: 8
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Prijs: Vanaf € 1620 p.w.

Villa Lunes is een luxe villa met een prachtig uitzicht op Es Vedra en Espartan.

Personen: 8
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Prijs vanaf €2900 p.w.

Een moderne villa met de charme van een traditioneel huis, is gelegen in een prachtige, rustgevende natuur, met uitzicht op een vallei en Es Vedrá.

Personen: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Vanaf € 2000 p.w.*

Villa Guapa ligt op een kleine heuvel op een terrein van 15.000 m² op het platteland, met het gemak van het feit dat het dorp San Jose op slechts 400 meter afstand ligt.

Personen: 8
Slaapkamers: 4 
Badkamers: 2
Prijs: vanaf €2000 p.w.*

Personen: 10
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Prijs vanaf € 585 p.n.

Een originele villa, die zo’n 300 jaar oud is en onlangs is gerestaureerd met karakteristieke kenmerken van de oorspronkelijke Ibicencan-constructie en met de meest moderne en moderne installaties voor uw totale comfort.

Personen: 12
Slaapkamers: 6
Badkamers: 7
Prijs: vanaf €3130 p.w.*

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars
× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.