Trouw ik jullie?

Ibiza

Trouwen op Ibiza met jullie eigen professionele en betrokken trouwambtenaar uit Nederland? Dat kan! Als beëdigd BABS leidt Bianca zowel in Nederland als op Ibiza & Formentera trouwceremonies.

Ibiza is het tweede thuis van “Trouw ik jullie”. Met haar passie voor het eiland en haar jarenlange ervaring als BABS, biedt ze bruidsparen een onvergetelijke ceremonie. Ook voorziet ze bruidsparen van allerlei informatie en verbind ik hen graag met mijn uitgebreide netwerk op Ibiza.

Een trouwceremonie is het belangrijkste onderdeel, het hart, van een huwelijksdag. Tenslotte zonder ceremonie, geen huwelijk! Met een eigen trouwambtenaar wordt een huwelijksdag een andere beleving. Want Bianca neemt álle tijd voor jullie en de mensen om jullie heen,
om vervolgens een ceremonie te houden waarover nog lang zal worden na gesproken.

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? 

Kijk dan op www.trouwikjullie.nl of www.trouwambtenaaribiza.com of neem geheel vrijblijvend contact met Trouw ik jullie op: +31 6 50238403.

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.