Your Ibiza Nanny Service

Ibiza

Op zoek naar een betrouwbare oppas op Ibiza? Dan ben je bij Your Ibiza aan het goede adres. Op vakantie met de kids naar Ibiza is natuurlijk heerlijk en een echte aanrader. Maar een beetje quality time, bijvoorbeeld voor een lekker etentje of even een feestje meepakken is ook erg fijn op zijn tijd!

Onze nanny partner regelt een betrouwbare oppas voor je gezin. Deze nannies zijn volledig gescreend, brengen een flinke dosis ervaring met zich mee en zijn binnen een mum van tijd de beste vriendjes met je kind(eren). 
Naast een oppas aan huis op Ibiza kunnen we kinderopvang en entertainment verzorgen op andere locaties dan thuis, bijvoorbeeld in hotels en tijdens conferenties, zakelijke evenementen of bruiloften. De nannies spreken allemaal Nederlands & Engels en daarbij soms Spaans, Duits of Frans. De nannies kennen het eiland op hun duimpje.

Waarom kies je voor Your Ibiza Nanny service?
– Jarenlange ervaring met oppassen, met kinderen van alle leeftijden & verzorging babies
– Kennen Ibiza heel goed
– Hebben hun rijbewijs en eigen vervoer
– VOG
– Vaak ook EHBO-certificaat voor kinderen
– Ook te boeken als huisoppas, huisdierenoppas of helpen bij het runnen van een B&B

Tarieven
De prijzen van onze verschillende diensten variëren per aanvraag en zijn afhankelijk van factoren zoals de duur van het verzoek, de locatie, de veiligheid en het aantal kinderen. Hieronder kun je de gemiddelde prijzen vinden. Als je meer informatie nodig hebt, kun je hier contact met ons opnemen.

Voor een eenmalige boeking:
Boekingskosten gemiddeld: € 45 per oppasdag
Uurloon: € 10-20 (afhankelijk van je aanvraag)

Voor andere diensten, zoals een oppas tijdens je vakantie op Ibiza of een nanny tijdens een evenement geven we een prijs op maat!

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.