Winter op Ibiza - Wat kun je doen?

Wat kun je doen met kids?
La playa está abierta
Gezinnen gaan vaak gezellig met elkaar naar het strand om te picknicken. Tegenwoordig organiseert de gemeente van Ibiza Stad activiteiten op de stranden van Talamanca en Figueretas en worden deze activiteiten gepromoot door de slogan ‘La playa está abierta’, wat wil zeggen dat de stranden altijd geopend zijn. Elke zaterdag en zondag zijn hier dingen te doen zoals beachvolleybal, beachvoetbal, handbal, maar ook kajakken of suppen! Het is van half elf tot half twee en wordt georganiseerd tot en met december

 

Naar de markt!

* Las Dalias in San Carlos.
Je kunt hier toffe bohemian sieraden, handgemaakte kleding en andere toffe accessoires vinden. De markt is elke zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00, dus een leuke weekend activiteit! 

* Vlooienmarkt Sant Jordi 

Het hele jaar door is op zaterdag de vlooienmarkt van Sant Jordi geopend. De openingstijden zijn 09:00 tot 14:00. De markt is op de paardenracebaan in Sant Jordi. Bij de rotonde naar het vliegveld en Salinas. Je vind hier een gezellige mix van allerlei soorten spullen. 

* Vlooienmarkt Cala Llenya

Op zondag kun je naar Cala Llenya waar van 10.00 uur tot 17.00 uur de vlooienmarkt wordt gehouden.

Op de markt kun je veel tweedehands spulletjes kopen maar ook veel verse producten, maar wel allemaal tegen gewone prijzen. De markt is niet zo groot als in Sant Jordi, maar heeft wel live muziek, restaurantjes en een lekker sfeertje. De markt is te vinden in het noorden.

* Ecomarkt Sant Josep
De ecomarkt van Sant Josep wordt gehouden op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Veel ambachtelijke Ibicencos maken de producten zelf ter plekke, zoals rieten manden, touw slippers of folkloristische Ibiza poppetjes. Deze markt  is in de zomer van 2017 begonnen en daarom wat minder bekend en ook nog niet zo groot. Dit is misschien wel een mooi moment om de Sant Josep kerk te bezoeken of een van de vele leuke restaurants.

 

Trip naar Formentera
Formentera is een prachtig paradijsje op ongeveer een half uur varen afstand. Er is een ferry die het hele jaar door van Ibiza naar Formentera op en neer vaart. Perfect voor een dag of weekend tripje en om daar een heerlijk traditionele paella scoren!

Sightseeing
Buiten het seizoen is het natuurlijk ook geweldig om een heerlijke stadswandeling te maken of rond te touren op het eiland.
Een wandeltocht naar Es Vedra kunnen wij ontzettend aanraden. Voor degene die in zijn voor een wat pitterige uitdaging is het verborgen Atlantis een mooie uitdaging. Er is een wandelclub op Ibiza “Walking Ibiza”, hier kun je verschillende tours mee over het eiland maken.
Alle bezienswaardigheden vind je hier.

 

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.