Your Retreat for a day

Ibiza

Voor iedereen die wel wil, maar niet de tijd heeft om een week lang op retreat te gaan, is er Your Retreat for a day.

De perfecte dagbesteding tijdens je verblijf op idyllisch Ibiza. Het concept is helder: in één dag ervaar je hetzelfde fijne gevoel als dat je een week lang op retreat bent geweest.

 Kies voor een privé retreat, waarbij ze jouw villa omtoveren tot sacred space en waarbij je enkel en alleen met je eigen gezelschap bent. Of breng de dag volledig door in de natuur met jouw samengestelde groep. Tijdens de exclusieve mini-retreat word je volledig ontzorgd en hoef je aan niets anders te denken dan jezelf. Naast de verschillende stijlen yoga en een bijzondere wandeling door de helende natuur, maak je kennis met mindfulness, meditaties en ademhalingstechnieken. Voeg hier naar wens een pittige work-out aan toe, om daarna nog beter te kunnen ontspannen, of bijvoorbeeld een tennisles (indien je villa over een tennisbaan beschikt). De retreat start met een speciale openingscirkel en vanaf dat moment wordt niet alleen je geest, maar ook je lichaam verwend met heerlijk, gezond en met liefde bereid eten. Van sapjes, healthy snacks tot de lunch: alles is deze dag inclusief en voor je geregeld.
 
Your Retreat for a day wordt door onze twee Retreat partners begeleid. Beiden hebben diverse diploma’s op het gebied van lichaam en geest. Doordat de groepen klein zijn (jouw eigen groep), hebben de begeleiders alle aandacht voor jou en je gezelschap.
 

De prijs van een volledig verzorgde privé retreat is €169 p.p. Minimaal 4 personen en maximaal 10 (ben je met meer of minder, neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen). 

Wilt u deze heerlijke dag boeken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier:

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.