Your Secret Ibiza Tours

Een prachtig eiland vol mysterie

Your Secret Ibiza Tours

Ibiza is een eiland vol mysterie. De boeiende geschiedenis die het eiland rijk is, heeft voor een unieke cultuur en atmosfeer gezorgd. Your Secret Ibiza Tours neemt je mee op een bijzondere eilandtour, waar je de geheimen van het witte eiland ontdekt. Deze prachtige excursie is exclusief voor Nederlandse en Belgische gasten en brengt je op de mooiste plekken van Ibiza.

 

Cultuur & Natuur

 

Your Secret Ibiza Tours neemt je mee door het groene hart van het eiland, waarbij je alle facetten ervaart die dit eiland bijzonder maken. Dit iconische beeld met al haar geheimen biedt de mogelijkheid om prachtige foto’s te schieten. Je Nederlandse gids vertelt je bijzondere verhalen en verschaft je van informatie tijdens de tour. Een terugblik in de dans-cultuur kan niet ontbreken bij een fascinerende openlucht discoruïne. Ook kom je tijdens deze tour meer te weten over de geschiedenis van de stad en ontdek je het familiaire van de locals tijdens een typische Ibiziaanse lunch (inclusief). 

Hippiemarkt & Strand

 

Bij deze geheime eilandtour mag een hippiemarkt vanzelfsprekend niet ontbreken. Je bezoekt de meest authentieke hippiemarkt van het eiland met live-muziek, kunst en handgemaakte producten. De afsluiting van deze overheerlijke dag is aan het prachtige strand in het noordoosten van Ibiza. In deze bijzonder setting van kristalhelder water, gecombineerd met geweldige uitzichten vindt je het ware Ibiza.

Kleine groepen

 

De geheime eilandtour is een echte VIP tour. Je geniet van het comfort om in kleine groepen de mooiste plekken van het eiland te ontdekken o.b.v. een ervaren Nederlandstalige reisleider. Daarbij wachten onderweg vele verrassingen op je.

Nederlandstalig

 

Your Secret Ibiza Tours is de enige eilandtour op Ibiza die exclusief is voor Nederlandstalige toeristen.

Openingstijden

 

Elke zondag van april t/m oktober
Van 9:00 – 17:30 (pick-up tijd afhankelijk van hotel)

Kosten

 

 • Volwassenen : € 68 p.p.

 • Kinderen (3 t/m 11 jaar) : 46 p.k.

 • Prijs is inclusief
  –  Dagtour door het hart van Ibiza
  –  Nederlandstalige reisleider
  –  Kleine groepe
  –  Pick up vanaf uw hotel (in bijna alle grote vakantieregios op Ibiza)
  –  Lunch (drank niet inclusief)
  –  Hippiemarkt
  –  Zwemstop
  –  Vele verrassingen

Neem contact met ons op als je vragen hebt of een reservering wilt maken! (Vermeld bij het onderwerp ‘Your Secret Ibiza Tours’)

Neem contact met ons op als je vragen hebt of een reservering wilt maken!

(Vermeld bij het onderwerp ‘Ducks United’)

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.