Your Nightlife

Ibiza

Blue Marlin

Blue Marlin is de thuisbasis van de rich & famous in de zomer. Het restaurant kreeg zijn faam toen de nieuwe eigenaar het restaurant in 2007 overnam.

Tegenwoordig is Blue Marlin beroemd om zijn middagfeesten, vooral op zondag komen mensen van over het hele eiland naar deze strandclub om te luisteren naar de deuntjes van bekende DJ’s van over de hele wereld.

Gedurende de dag kun je bij dit restaurant, dat zich in de baai van Cala Llondal bevindt, genieten op de loungebedden van heerlijke mediterrane en fusiongerechten, zelfgemaakte cocktails en catering voor de jachten die daar aanmeren.

Privilege

Natuurlijk staat de ‘World’s Biggest Club’ op Ibiza, maar zelfs zo’n eerbetoon kan jou niet voorbereiden op een avond/nacht bij Privilege. Een main area dat eruit ziet als een vliegtuighangar, een zwembad in het midden en vele verdiepingen binnen de club om te ontdekken.
De Privilage staat bekend om zijn spectaculaire house en techno-raves waar je door kan dansen tot de zonsopkomst met een onbeschrijfelijk uitzicht op Ibiza-stad in de verte.

Prijzen:
Prijzen variëren tussen € 35 en € 50. Een wodka lemon kost ongeveer €12 en een biertje €10.

Eden Ibiza

Eden is de tweede superclub van San Antonio en dankzij nieuwe eigenaars kreeg het een paar jaar geleden een complete make-over op muzikaal gebied en is de club volledig gerenoveerd. Tegenwoordig heeft het een van de beste soundsystems op het eiland.

Na de renovatie heeft Eden echt een stempel op het nachtleven van San Antonio gedrukt, met het bovengenoemde geluidssysteem dat vooral goed werkt voor meer underground avonden. Eden is de enige plek in San Antonio om te genieten van een ondergronds huis van hoge kwaliteit en tech op een schaal van een superclub.

Prijzen:
Het is iets goedkoper om naar een superclub in San An te gaan. Je kunt hier kaartjesprijzen verwachten tussen de € 25 – € 40.

Feesten:
Maandag avond: IDOL – muv 5/08 en 23/09
Maandag avond: Mansion –  5/08 en 23/09
Dinsdag avond: Judgement Ibiza Reunion – 1 oktober
Woensdag avond: Terminal 4 presents Tronic 
Donderdag avond: Garage Nation – 26 september 
Vrijdag avond – DEFECTED
Zaterdag avond – WNDRLND
Zondag avond – Toolroom

Amnesia

Ongetwijfeld de meest bekende club van Ibiza waar je onvergetelijke clubmomenten kan beleven. De club heeft twee enorme area’s – een binnen gedeelte en een uitgestrekte arena die wordt overspoeld met licht als de zon opkomt. Vergeet de beruchte Amnesia-ijskanonnen niet die op elk moment kunnen toeslaan voor een heerlijke verfrissing op de verhitte dansvloer. 

Bij Amnesia wordt de beste techno, house, trance, dubstep gedraaid en er worden zelfs enkele liveshows gegeven.  Op de bovenste etages van Amnesia vind je de VIP area’s met een geweldig uitzicht op de dansvloer onder je. Beroemd om: de zonsopgang op het terras, de meest epische openings- en sluitingsfeesten en bekende feesten zoals: Cocoon, Elrow en Do Not Sleep.

Prijzen: voor de meeste feesten betaal je voor een entree kaartje € 40 tot € 60, afhankelijk van de maand. Voor sterke en mix drankjes betaal ongeveer € 15 of meer en voor een biertje € 13. Water is € 9. De bars boven zijn duurder.

Feesten:
Maandag avond: Cocoon
Dinsdag avond: Together
Woensdag avond: –
Donderdag avond: Abode
Vrijdag avond: Do Not Sleep
Zaterdag avond: Elrow
Zondag avond: La Espuma | Dream Factory

Ushuaïa Ibiza

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is sinds de opening in 2011 echt DE place to party! Dit party hotel ligt aan de belangrijkste boulevard van Playa d’en Bossa en biedt de gaafste feesten met de grootste DJ’s ter wereld met een geweldige sfeer.

Ushuaïa is een grote naam geworden op Ibiza door voor dj’s te strijden en door de concurrentie omver blazen met zijn podiumproductie, glamoureuze dansers en een fantastisch geplaatste VIP-area. In een paar jaar tijd heeft het zijn plaats veroverd als een van de beroemdste locaties op Ibiza. Met uitzondering van de openings- en sluitingsfeesten (die tot ver in de nacht duren), is Ushuaïa geopend van vanaf ongeveer 15 uur in de middag en sluit om middernacht.

Ushuaïa is nu uitgebreid met de luxueuze Ushuaïa Ibiza-toren naast de deur, die een prachtig exterieur en luxe accommodatie biedt, evenals een prachtig zwembad en een lounge-terras op het dak met een spectaculair uitzicht over het eiland. 

Prijzen:
Verwacht een entree prijs vanaf €40, oplopend tot ongeveer €60 voor de meest populaire feesten.

Feesten:
Maandag : BIG by David Guetta (10 juni – 30 september)
Dinsdag: Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike (18 juni – 24 sept)
Woensdag: ELROW  (17 juli, 7 & 21 aug, 18 sept)
                     Dance or Die (M.u.v bovenstaande data Elrow)
Donderdag: Martin Garrix (24 juli – 29 aug)
Vrijdag: Calvin Harris (2 aug  – 6 sept)
              Swedish House Mafia (26 juli)
              Cocoon (13 sept)
Zaterdag: ANTS (1 juni – 28 sept)
Zondag:  Mucho Ibiza (16 juni – 25 aug)

Pacha

Pacha Ibiza is misschien niet de oudste, grootste of zelfs de meest exotische Pacha, maar het is zeker de meest authentieke, de meest charismatische en puurste van allemaal!

Met vijf verschillende area’s die door trappen, deuren en ‘geheime’ gangen worden gescheiden, is Pacha Ibiza de plek waar je graag gezien wilt worden. Pacha Ibiza is het best bekend voor House Music, maar het heeft ook vijf andere area’s met andere muziekstijlen. Dus verdwaal in: The Main Room, met de belangrijkste dansvloer in het midden met bars en VIP-gebieden eromheen in verschillende niveaus waar iedereen uitzicht heeft op de DJ en de rest van de ruimtes. In deze hoofdruimte draaien de beste internationale dj’s en worden de gaafste feesten gegeven. Voel je je een beetje anders vanavond? Stap de Funky Room in voor een nacht met funky disco muziek. Nu en dan een luchtje scheppen, dan kun je naar het dakterras met loungemuziek, uitnodigende banken, cocktails, de maan en de sterren!

Prijzen:
Voor de meesten feesten betaal je ongeveer €40 voor een entree kaartje. Hoe drukker het wordt op het eiland hoe hoger de prijzen worden. Een wodka-citroen kost ongeveer €18 en een biertje €12.
Koop je een kaartje aan de deur dan kan deze ongeveer €20 duurder zijn dan bij de voorverkoop.

Feesten:
Maandag avond: The Mascarade
Dinsdag avond: Diplo & Anitta
Woensdag avond: Flower Power
Donderdag avond: Music On
Vrijdag avond: Dixon Presents Transmoderna
Zaterdag avond: Pure Pacha
Zondag avond: Solomu

Hï Ibiza

In mei 2017 heeft de club, waar vroeger Space was gevestigd, Hï Ibiza haar deuren geopend. Een te gekke discotheek met twee hoofdruimtes, een theater en een club, dat begint nadat het feest bij Ushuaïa is aflopen. De nachtclub heeft ook drie openluchtruimtes, speciale vip-voorzieningen, waaronder privé Tipi-tenten en een DJ-booth in het unisex-toilet.

Bij Hï Ibiza komen uitsluitend de grootste DJ’s van het moment, Martin Garrix, Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano en worden er gave feesten gegeven zoals In F*** Me I’m Famous, Glitterbox en Black Coffee.

Hoe kom je er:
Met taxi, €25 vanuit San Antonio en €10 vanuit Ibiza-stad. Disco-bussen rijden ’s nachts langs beide routes.

Prijzen:
Entree kaartjes kun je kopen tussen de € 45 en € 50. Goed om te weten, ga je van te voren eerst feesten bij de Ushuaïa dan is de kans groot dat je met je polsbandje korting ontvangt op een entree kaartje bij Hï Ibiza.
Drank prijzen, voor een biertje ben je €13 kwijt en voor een cocktail minimaal €18.

Feesten:
Maandag avond: Richbitch
Dinsdag avond: Bodyworks
Woensdag avond: Armin v Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano
Donderdag avond: Afterlife
Vrijdag avond: F*** Me I’m Famous
Zaterdag avond: Black Coffee
Zondag avond: Glitterbox

Sankeys

Sankeys is vooral een zeer bekende naam onder de Engelse toeristen, het is namelijk het zusje van Sankeys Manchester dat is uitgeroepen tot een van de beste clubs ter wereld. Ze zijn in 2011 gestart en in een korte tijd hebben een succesvolle club neergezet. 

Helaas heeft Sankeys haar deuren moeten sluiten aan het einde van het seizoen in 2018

Es Paradis

Es Paradis is een unieke plek, erkend als de mooiste club in de Middellandse Zee. Het verbaast ons dan ook niks dat deze mooie club al meer dan 30 jaar present is op het eiland.

Waarom Es Paradis?
Es Paradis is echt mooi en verbaast zowel nieuwkomers als vaste bezoekers. Het piramidedak is een must om te zien, de inrichting is opvallend en enorm glamoureus, de waterfeesten mag je zeker niet overslaan! 

Waar is Es Paradis?
In het midden van San Antonio. Es Paradis is gemakkelijk te vinden, vooral omdat geen enkele andere club op het eiland een piramide is! Je kunt elke bus pakken die door San Antonio rijdt. Taxi’s van Ibiza-stad of Playa d’en Bossa kosten ongeveer 20-25 euro.

Hoeveel kost het?
Kaartjes zijn 20-40 euro, afhankelijk van waar je ze koopt. Drankjes zijn redelijk voor Ibiza, voor een biertje betaal je ongeveer 7 euro.

Feesten:
Maandag avond: GLOW Neon Paint Party
Dinsdag avond: /
Woensdag avond: Fieste Del Agua
Donderdag avond: Boom Boom Live 
Vrijdag avond: Urban Policy
Zaterdag avond: The White Island Orchestra
Zondag avond: /

Ibiza Rocks

Ibiza Rocks is het boegbeeld waar Ibiza voor staat, muziek!  Tijdens een feestje bij Ibiza Rocks kun je gave optredens verwachten van diverse bands.
Inmiddels heeft Ibiza Rocks door zijn enorme populariteit een eigen hotel met een gigantisch podium waar deze feestjes worden gehouden. 

Waarom Ibiza Rocks?
Als je even genoeg hebt van de dance muziek en gewoon wilt rocken, dan is Ibiza Rocks absoluut de plek om naartoe te gaan. Radio One is een jaarlijks terugkerend evenement en host een aantal fantastische feesten met A-muziekkanten.

Waar is Ibiza Rocks?
Je kunt vanaf het busstation van San Antonio naar Ibiza Rocks lopen, of je kunt een taxi nemen van Ibiza-stad voor ongeveer 20 euro.

Hoeveel kost Ibiza Rocks?
Feesten zijn ongeveer 40 euro per kaartje. Ibiza Rocks is goedkoper dan de andere clubs, voor een biertje of wijntje ben je ongeveer 5 euro kwijt.

Feesten:
Maandag avond: MK’s area 10 – Pool party
Dinsdag avond: Graig David’s Pool party
Woensdag avond: Bongo’s Bingo
Donderdag avond: Rudimenta & Friends – Pool party
Vrijdag avond: Cuckoo Land – Pool party
Zaterdag avond: /
Zondag avond: /

Ocean Beach Ibiza

Ocean Beach Ibiza is uniek omdat het niet alleen een beachclubs is, maar ook de mogelijkheid biedt om overdag ook naar een club te gaan. Zin in een massage? Bij Ocean Beach Ibiza kun je een massage bestellen, lekker eten en dansen, allemaal op één plek. Je kunt ook privé-evenementen boeken als je het geld hebt om uit te geven.

Waarom Ocean Beach Ibiza?
Als de massages en de openluchtclub niet genoeg zijn, zouden de dansers en het zwembad je moeten overwinnen. Dag tot nacht feesten zoals HedKandi, Soul Heaven en zelfs champagne spray party Ibiza Spray is een must om te bezoeken. Dit hotel / club combo schreeuwt VIP.

Hoeveel kost Ocean Beach Ibiza?
Tickets zijn meestal 10 euro, maar de prijs kan veranderen afhankelijk van welk evenement het is. Cocktails zijn 12 euro, water is 5 euro.

Heart Ibiza

Heart Ibiza is echt iets anders: een volledige ervaring die op elke manier prikkelt. Gastronomie, live performance, kunst, muziek van wereldklasse (zowel live bands als elektronisch). Je kunt eten, drinken en vrolijk zijn allemaal op één plek.

De meest gewaardeerde chef-kok van Spanje, Ferran Adria, zijn broer Albert en de meesterbreinen van Cirque de Soleil hebben hun visies gecombineerd om dit nieuwe concept te creëren. Of je nu op het openluchtterras bent en je een weg proeft door de Boheemse straat markt met eten van over de hele wereld, of achterover leunen en ontspannen in de super relaxte superlounge. En als je zin hebt in een dans na het diner, begeeft u zich naar het HEART Ibiza clubgebied waar Nils Frahm, Audiofly, Sven Vath, Parliament Funkadelic en The Orb spelen.

DC-10

DC-10 is verreweg een van de beroemdste clubs van Ibiza, en om dit te bewijzen doen ze weinig tot geen promotie en worden ze elke avond nog steeds volgeboekt. Ga alleen naar DC-10 als je klaar bent voor de lange termijn, want dansen is een must zolang je kunt opstaan! Hun feesten zijn om vele redenen beroemd, maar het is hun stijl en ondergrondse elektro-scène van hoge kwaliteit die mensen terug laat komen voor meer.

Hoeveel kost DC-10?
DC-10’s beroemdste feest, Circo-loco kost ongeveer 30 euro, wat goedkoop is in vergelijking met de andere grote evenementen van de club. Verwacht op normale dagen ongeveer 20 euro of misschien minder.

Lio

Lio biedt een spectaculair uitzicht, gastronomie, kunst en live muziek, evenals clubbezoek. Elke avond is een feest waarbij de zondag wordt gehouden voor speciale evenementen.

Waarom Lio?
Als je op zoek bent naar meer dan alleen uitgaan en je echt wilt worden vermaakt, dan is Lio iets voor jou. Diner-shows, club-evenementen en alles daartussenin gebeuren bij Lio en het is echt top op visueel en audio gebied.

Hoeveel kost Lio?
Houd je vast want Lio is duur. 400 euro voor het diner en een show is vrij standaard. Sommige mensen zeiden dat ze ongeveer 1000 euro hebben uitgeven, want het is in alle opzichten eerste klasse.

Benimussa Park

Als thuisbasis van het beroemde feest The Zoo Project, was Benimussa Park eigenlijk nooit een dierentuin, ook al heeft het de uitstraling en het gevoel van een dierentuin. De buitenlocatie is geweldig voor zowel dag als nacht clubbezoek en je moet verwachten dat je gekleed gaat in feestkleding. Bodypaint is vrijwel verplicht en heeft altijd een dierenthema!

Hoeveel kost Benimussa Park?
Zoo Project-feestjes zijn in de regio van 30-40 euro een kaartje.

Petit Pereyra

De nieuwste toevoeging aan het nachtleven van Ibiza is Petit Pereyra in Talamanca. Petit Pereyra is een uniek en gezellig restaurant/jazzbar, wat opgericht is door de eigenaar van Teatro Pereyra. Geniet hier van jazz muziek van live muzikanten, een drankje en het heerlijke eten.

Het menu van het restaurant is beschikbaar tot 1 uur en er is ook een avondmenu tot 6 uur. Het restaurant is elke avond open, behalve op zondag.

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.