Your Ibiza Sailtrip

Ibiza

Sail away with Your Ibiza

Wil jij genieten van een adembenemende zeiltocht op het azur blauwe water en Ibiza of Formentera ontdekken vanaf een mooie zeilboot? Dan is het boeken van één van onderstaande zeiltochten echt een aanrader. Boek jouw zeiltocht vandaag nog voor of tijdens jouw verblijf op Ibiza! 

Dagtocht Ibiza  – Formentera
Wij vertrekken iedere ochtend om 11.00. We verzamelen bij de ferry pier in de baai van Figueretes. Deze pier ligt voor het hotel Mar y Playa / hotel Ibiza Playa. We halen je met de dinghy op. Eenmaal aan boord gaan we anker op en gaan de zeilen uit!
In de verte zien we Formentera al liggen… We varen langs ‘S Espalmador en na 1,5 uur zeilen komen we aan bij en zoeken we een plekje bij Playa de Illetas om voor anker te gaan. Je hebt hier de gelegenheid om even lekker te zwemmen en snorkelen, terwijl de crew de lunch bereid.
Na een heerlijke lunch aan het dek of in de kuip – onder het genot van een koud wijntje of biertje – gaan we langzaam anker op en zeilen we terug naar Ibiza. Rond 17.00 zijn we weer terug in Figueretas.

Sunset tour Ibiza
Wij vertrekken rond 18.30 vanaf de ferry pier in de baai van Figueretes. Deze pier ligt voor het hotel Mar y Playa / hotel Ibiza Playa. We halen je met de dinghy op. Aan boord schenken we een drankje en gaan we anker op…
We varen de baai van Figueretes uit richting Es Vedra. Als de wind gunstig is, gaan de zeilen uiteraard uit. Onder het genot van een drankje, een hapje én lounge muziekje varen we de sunset tegemoet!
De zonsondergang vanaf het water is betoverend. We wachten tot de zon onder is en varen vervolgens terug naar onze ankerplaats in Figueretes. Om 23.00 sta je weer aan de kant en dus mooi op tijd om nog op stap te gaan.

Interesse? 
Vul onderstaand formulier in of stuur een Whatsapp bericht naar +31 6 28 61 85 94 en wij zorgen ervoor dat de reservering wordt gemaakt.

Neem contact met ons op als je vragen hebt of een reservering wilt maken voor deze dagtocht!

(Vermeld bij het onderwerp de naam van de dagtocht)

× Stel je vraag via WhatsApp

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en mis niks!

U heeft u succesvol aangemeld voor de nieuwsbrief!

Er is iets mis gegaan

Your Ibiza will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.